Korzo

Cirque Mania #17: Cirque Dinner Special

Curated by Michael Zandl

Tegenwoordig kun je overal een voorstelling vinden. Zelfs aan de eettafel.

Wat gebeurt er als je huismaker Michael Zandl 4 dagen lang een studio geeft om samen met een paar opkomende circusartiesten een voorstelling te maken over menselijke consumptie? De kunstenaars krijgen 'carte blanche' en zullen de uitkomst van hun onderzoek delen, terwijl jij geniet van een maaltijd in het meest onwaarschijnlijke restaurant van de stad. De avond wordt een experiment vol humor, absurditeit en heerlijke verrassingen.

De tafel is gedekt in de Korzo Club, eet je mee?

Schuif aan voor een verrassend diner

 

Michael Zandl (1989) is een Oostenrijkse circusartiest. Michael is geïnteresseerd in het overstijgen van het conventionele circusidioom. Hij werkt graag met objecten uit het dagelijkse leven, die je op het eerste gezicht niet verwacht bij circus. Speciale effecten en technische vernuftigheden zijn vaak de highlights in zijn voorstellingen. Diverse circustechnieken worden gebruikt om de objecten te manipuleren zodat ze een verhaal vertellen. Michaels werk is te herkennen aan deze manier van storytelling, het gebruik van specifieke scenes en de taal die wordt ontwikkeld door de objecten en materialen die hij inzet.

Meer over Michael

Naar circus voor minder

Voor deze Cirque Mania hebben de volgende deals beschikbaar:

Vrijdag 22 maart €37,50 (in plaats van €43,50)
Cirque Dinner Special + Systema (Framing Effekt)
Koop de vrijdag deal

Zaterdag 23 maart €30,00 (in plaats van €37,00)
Cécile (Sinking Sideways) + CONCRETE (Knot On Hands)
Koop de zaterdag dagkaart

Zondag 24 maart €22,50
Circaso + Facades (Tall Tales Company)
Koop de zondag dagkaart

Speellijst

do 21
mrt

Club Korzo

Den Haag

vr 22
mrt

Club Korzo

Den Haag

Club Korzo

Cirque Mania #17: Cirque Dinner Special

Vergelijkbaar

Cookies

Korzo gebruikt verschillende soorten cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Wil je dit liever niet, klik dan op minimale cookies. Lees ons Privacy statement en cookiebeleid.

Cookies accepteren Minimale cookies